Hoge hotelscholen en KHN helpen branche om door de crisis heen te komen

29 jun 2020

De Nederlandse horeca is weer geopend en klaar om gasten te ontvangen. Iets waar lang naar is uitgekeken maar helaas heeft de crisis een enorme impact op de branche, de individuele bedrijven en de werkwijze. Als gevolg van de coronacrisis lopen ondernemers in hun bedrijf tegen nieuwe vraagstukken aan.

Koninklijke Horeca Nederland en de hoge hotelscholen van Nederland hebben hun krachten gebundeld om de Nederlandse horeca te helpen om hun business te herstarten en toekomstgerichte horecabranche te maken.

Horecabedrijven kunnen voor specifieke vraagstukken de hulp inroepen van een van de hoge hotelscholen in Nederland. Zij bieden nu de mogelijkheid aan om hun studenten met horecaondernemers mee te laten denken in het kader van een (afstudeer-)opdracht. Daarnaast zijn er ruime mogelijkheden voor het inzetten van een stagiair(e) in uw horecabedrijf.

Ook de studenten en docenten van de Hotel Management School Maastricht staan klaar om u te helpen. Bent u geïnteresseerd in een stagiair(e) of wilt u een student(e) inschakelen voor een opdracht? Kijk op onze website of neem dan rechtstreeks contact op met Marijke Klaassen (+31 (0)6 20 21 56 28, marijke.klaassen@zuyd.nl)


Ander nieuws